top of page

Reportage

 
Het is altijd weer om voor je tentje te zitten..

Voor deze fotoserie heeft PS Het Parool mij naar de camping 'Zeeburg Amsterdam' gestuurd. Weer of geen weer: de kampeerders vermaakten zich bij hun tenten. 

Martin Garrix show:
All Ages

 

Fotoreportage van de Martin Garrix show 'All Ages' waar fans van alle leeftijden welkom waren. 

Verhuizing Broekmans & Van Poppel

Broekmans & Van Poppel was een bekende muziekwinkel onder de musici van het Concertgebouw, maar ook in het buitenland kende men Broekmans & Van Poppel vanwege hun enorme collectie aan bladmuziek. Steeds meer mensen kopen online hun bladmuziek, waardoor de winkel steeds rustiger werd en men de online concurrentie niet meer aan kon. De winkel verhuist naar Badhoevedorp, waar het magazijn en de administratie van het familiebedrijf al zit. In december 2016 heeft de winkel definitief de deuren gesloten.   

Vakmanschap

Ik heb door mijn fotografie opdrachten de mogelijkheid gekregen om verschillende beroepen te verkennen. Ik heb de werkers van dichtbij mogen bestuderen en vastgelegd met mijn camera. 

Spa 

Fotoreportage van het pers-event van de RTL5-serie 'Spa'. De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn. Het pers-event vond plaats op een GVB-pont die heen een weer vaart tussen Amsterdam centraal en het NDSM-werf. De pont was volledig omgetoverd in een drijvende spa. De pers mocht als eerste op de boot en later konden ook dagelijkse gebruikers gebruik maken van deze bijzondere overtocht.

bottom of page